Ung och Transsexuell – TV3 Dokumentär

December 3, 2012 10:38 am Published by Leave your thoughts
TV3 sänder en dokumentär om unga personer med transsexualism.

Timmey, 20 år, föddes som tjej men har alltid vetat att han egentligen är en kille. Nu ska han genomgå den operation han har väntat så länge på. Kaoset inombords gjorde initialt att han gick in i en djup depression. Timmey ville inte leva längre.

Sofie, 23 år, föddes som kille men har tagit kvinnliga hormoner i ett år som ett led i resan mot att bli en tjej. Hon lever nu tillsammans med sin pojkvän Alexander i Alvesta. Sofie var i yngre tonåren när hon började känna att något inte stod rätt till och att hon inte var bekväm i sin egen kropp.

Aleksa, 30 år, har genomgått ett könsbyte och lever sedan nio år tillbaka som kvinna. Hon är skådespelerska och blev den första transsexuella personen som arbetat på Dramaten. Att få spela kvinnliga roller gör henne helt tårögd.

TV3 Dokumentär, tv3play.se

Tags: , , ,

Categorised in:

This post was written by Hanna

Kommentera