Hanna Söderström föreläser på Örebro Pride

September 1, 2013 10:04 am Published by 6 Comments

Tags: , , , , , ,

Categorised in:

This post was written by Hanna

6 Comments

 • Anders Bråtner says:

  Hej Hanna
  Ett stort tack till dig, du hann försvinna innan jag hann tacka dig för din som jag hörde fantastiska föreläsningen, från oss på Pride Örebro, det var jag den äldre mannen som visade dig var du skulle vara och prövade tekniken , Stort tack Anders Bråtner

 • Joanna says:

  Tack för en underbar föreläsning! /anhörig till TS-person

 • Hanna says:

  Tack, va roligt att det var uppskattat! ^^

 • johanna says:

  Älskar dig. Är transsexuell men tycker du är underbar

 • Emilia says:

  Hanna du är fantastisk.
  Underbar föreläsning, känner igen mig i väldigt myrket. Det här är första gången jag verkligen kan känna att jag inte är ensam i mina trevande steg ut i ljuset och genom utredningen. Tack!

 • johanna löfgren says:

  Med en sådan självklar pondus och djup insikt blir jag både avundsjuk och lättad. Tänk om jag hade din självklarhet, vilken härlig känsla. Nu är jag inte i den situationen, självförvållat eller inte men att se din presentation är en stor njutning och befrielse. Allt gott önskar jag dig!

Kommentera